Top burza s kryptomenami

2 min read

Najväčšia kryptoburza na svete s mimoriadne širokou ponukou kryptomien, atraktívnym užívateľským rozhraním a prinášajúca neustále nové produkty, ktoré pomaly nestíhajú sledovať ani jej najaktívnejší zákazníci. Prinášame vám rozsiahlu recenziu burzy Binance, z ktorej sa pevne dúfame dozviete to najpodstatnejšie informácie azda ešte skôr, než sa na nej zaregistrujete.

FAKTORY OVPLYVŇUJÚCE CENU BITCOINU!

Coinbase je v najväčšou zmenárňou na nákup, predaj a uchovávanie kryptomien na svete. Aktuálne má v ponuke 10 kryptomien, pričom v roku 2019 sa očakáva, že pribudne viacero ďalších.

História, vedenie, hodnota firmy

Zmenáreň Coinbase vznikla v júni 2012, má vyše 500 zamestnancov a pôsobí v 32 krajinách. Na rozdiel od mnohých iných známych búrz a zmenárni sídli v Spojených štátoch amerických v San Franciscu, čo znamená, že podlieha prísnym regulačným predpisom USA. Podľa portálu LinkedIn patrí Coinbase k 50 najlepším zamestnávateľom v USA v oblasti fintech.

Zakladateľmi Coinbase sú Brian Armstrong, ktorý aktuálne pôsobí vo funkcii generálneho manažéra (CEO) a Fred Ehrsam. Tretím zakladajúcim členom je Ben Reeves. Ten opustil projekt po nezhodách s Armostrongom, ktorému prenechal vedenie firmy. Reeves sa aktuálne venuje vlastnému portálu Blockchain.info.

More From Author

+ There are no comments

Add yours