Shiba inu medzi ukradnutými coinmi z burzy WazirX. Škoda je vo výške 235 miliónov USD

2 min read
by CurrencyRate.Today

Cena shiba inu sa tento rok pohybuje ako na hojdačke. Agresívny nárast hodnoty, ktorý sa udial začiatkom tohto roka, bol v jeho ďalšej časti takmer celý znegovaný. Vzhľadom na vytrvalý cenový pokles, ktorý navyše rešpektoval hodnotu klesajúcej trendovej čiary, možno súdiť, že po agresívnom cenovom raste si väčšina obchodníkov vybrala svoje zisky a absencia dopytu zrazila cenu shiba inu späť na východiskovú pozíciu.

Čo sa aktuálne deje s infláciou na Slovensku a čo v eurozóne?

Ku 100% negovaniu up pohybu však zatiaľ nedošlo, pretože trh pozitívne reaguje na hodnotu najbližšieho supportu, ktorým sú cenové výbežky v historickej časti cenovej grafu. Pokiaľ by malo opäť dôjsť k rastu shiba inu, tak bude nevyhnutné, aby trh prerazil hodnotu klesajúcej trendovej čiary.

Shiba inu pod útokom hackera
Presne 18. júla došlo k hacknutiu Safe Multisig peňaženky na blockchaine Ethereum indickej kryptomenovej burzy WazirX. Túto skutočnosť oznámila bezpečnostná spoločnosť Cyvers Web3, ktorá identifikovala podozrivé presuny coinov v hodnote 235 miliónov USD. Najväčšie percento z tejto sumy predstavoval meme coin shiba inu, ktorého hodnota sa pohybovala okolo 100 miliónov USD.

Peňaženka obsahovala aj ďalšie kryptomeny ako napríklad ETH v hodnote 52 miliónov USD, MATIC v hodnote 4,7 milióna USD, FLOKI v hodnote 3,2 milióna USD, Fantóm v hodnote 2,8 milióna USD, LINK v hodnote 2,8 milióna USD, FET v hodnote 2,3 miliónov USD a ďalších niekoľko kryptomien. Všetky tieto kryptomeny po narušení bezpečnosti WazirX zaznamenali výrazný pokles. Hacker navyše už stihol všetky ukradnuté kryptomeny vymeniť za étereum, a to pomocou aplikácie Tornado Cash.

Prečítaj si aj

More From Author

+ There are no comments

Add yours