Nový MEME COIN KAMA dosahuje nové Maximá po odstupení Bidena

2 min read

Obchodníci s kryptomenami sa opäť zameriavajú na veľmi vážnu tému prezidentských volieb prostredníctvom zábavných meme coinov. Medzi nimi je aj mince venovaná viceprezidentke Kamale Harrisovej, ktorá v nedeľu viac ako zdvojnásobila svoju hodnotu.

Meme coin KAMA dosiahol svoje historické maximum 2,4 centa v priebehu niekoľkých minút po tom, čo prezident Joe Biden oznámil, že sa nebude uchádzať o znovuzvolenie. S trhovou kapitalizáciou 24 miliónov dolárov je KAMA teraz takmer štyrikrát väčšia ako mince inšpirovaná Bidenom, nazývaná BODEN, ktorá bola kedysi kráľom kryptomien v takzvanej PolitiFi. BODEN po Bidenovom oznámení klesol takmer o 50 %.

by CurrencyRate.Today

Shiba inu medzi ukradnutými coinmi z burzy WazirX. Škoda je vo výške 235 miliónov USD

Nové Politické Meme Coiny

Politické zmeny podnietili obchodníkov k vytvoreniu vlny nových tokenov zosmiešňujúcich Harrisovú a Bidena na platforme pre spúšťanie meme coinov Pump.fun. Ak sa história opakuje, väčšina týchto tokenov pravdepodobne stratí na hodnote, keď sa kupujúci a predávajúci budú hrať na riziko v rámci order booku na blockchainovej sieti Solana (SOL), kde sa obchoduje väčšina meme coinov.

Biden vyjadril svoju podporu kampani Harrisovej na prezidentku. Rovnako ju podporili aj bývalý prezident Bill Clinton, bývalá ministerka zahraničných vecí Hillary Clintonová a senátorka kritická voči kryptomenám Elizabeth Warrenová.

„Som poctená podporou prezidenta a mojím cieľom je získať a vyhrať túto nomináciu,“ uviedla Harrisová vo svojom vyhlásení. „Urobím všetko, čo je v mojich silách, aby som zjednotila Demokratickú stranu – a zjednotila našu krajinu – aby sme porazili Donalda Trumpa a jeho projekt Project 2025.“

Prečítaj si aj

More From Author

+ There are no comments

Add yours