Cena bitcoinu rastie pred schválením spotových ETF pre étereum

2 min read

Cena bitcoinu, po odraze od veľmi dôležitého supportu na cene 52 000 USD, opäť rastie. Pozitívny náhľad tento trh získal v okamihu, keď cena bitcoinu prerazila klesajúcu trendovú čiaru, čím sa sentiment trhu zmenil na pozitívnu. V súčasnej dobe cena znova rastie a to pomocou menších trhových korekcií tzv. pullbackov, pri ktorých cena klesne na najbližší support, od ktorého sa následne odrazí do rastového trendu. V tomto článku sa pozrieme na zaujímavosti, ktoré hýbu cenou tejto najznámejšej kryptomeny.

by CurrencyRate.Today

Shiba inu medzi ukradnutými coinmi z burzy WazirX. Škoda je vo výške 235 miliónov USD

Jednou z veľkých fundamentálnych udalostí je vyplatenie veriteľov burzy kryptomien Mt. Gox, ktorá má svojim veriteľom vyplatiť 9 miliárd USD. Ďalším veľkým hýbateľom trhu je americká vláda, ktorá presunula 58,74 BTC v hodnote 4 milióny USD na peňaženku na Coinbase Prime. Americká vláda týmto prevodom tak potvrdzuje trend mnohých štátov, ktorí sa v tomto roku zbavujú zadržaných digitálnych aktív z trestnej činnosti.

Spustenie spotových ETF pre ethereum
Dnes 23. júla by sa kryptomenový svet mal dočkať spustenia prvých ETF pre étereum na najväčších svetových burzách, ako sú Nasdaq alebo NYSE. Toto schválenie prichádza tesne po tom, čo odporca kryptomien, súčasný prezident USA Biden, odstúpiť zo svojej kandidatúry a svoj post tak nebude znovu obhajovať.

Prečítaj si aj

More From Author

+ There are no comments

Add yours