Cena Pepe po raketovom raste stagnuje.

2 min read

Cena populárneho meme coinu Pepe sa po veľmi agresívnom cenovom raste obchoduje na maxime, a to v rámci postranného trendu. To, že sa cena Pepe dokázala po raste udržať na vyšších hodnotách, svedčí o pretrvávajúcej sile kupcov. Postranný cenový pohyb prebieha medzi najbližšou rezistenciou a najbližším supportom, čo znamená, že prieraz na akúkoľvek stranu bude veľmi dôležitý pre budúci smerový vývoj tejto kryptomeny.

by CurrencyRate.Today

 

Bitcoin bude aj v druhej polovici roku 2024 dominovať nad éterom.

Pepe môže ťažiť zo zníženia úrokových sadzieb
Aj Pepe ich ovládam makroekonomickými náladami a ako snáď všetky kryptomeny, tak aj on by mohol ťažiť zo zníženia úrokových sadzieb v USA, čo by mohlo viesť k opätovnému naštartovaniu ekonomiky. Ďalším pozitívnym bodom, z ktorého môže Pepe dosť ťažiť, je schválenie spotových ETF pre étereum.

V súčasnej dobe sa objemy obchodov Pepe pohybujú okolo 900 miliónov USD, čo ho radí medzi kryptomenovú smotánku a medzi najväčšie kryptomene súčasnosti. Takýto úspech je o to zaujímavejší, že nejde o špeciálnu kryptomenu, ktorá by podporovala sofistikovaný ekosystém, ale iba o meme coin. Holt chute investorov sú mnohokrát veľmi rôzne.

 

Prečítaj si aj

More From Author

+ There are no comments

Add yours