3 nové kryptomeny v predpredaji, do ktorých je možné v júli investovať

2 min read

3 nové kryptomene v predpredaji, do ktorých je možné v červenci investovať.

Nájsť najlepšie nové kryptomeny na kúpu môže byť pre niektorých investorov veľmi náročná úloha, pretože ich vzniká každý deň niekoľko desiatok. Niektoré zdroje dokonca uvádzajú, že v súčasnej dobe na trhu existuje viac ako 20 tisíc najrôznejších kryptomien, pričom niektoré sú už neaktívne. Rovnako aj samotné investovanie do nových kryptomien so sebou nesie riziká a rôzne nástrahy, ktorým sa treba vyhnúť. Ak však dokáže investor oddeliť kvalitné projekty, ktoré majú pre používateľov aj nejakú pridanú hodnotu od obyčajného humbuku, tak môže byť na dobrej ceste k tomu, aby z tejto novej kryptomeny vyťažil maximum.

by CurrencyRate.Today

Vytiahol z bitcoinmatu mince za milión.

Nové kryptomeny v predpredaji
V tomto článku sa preto zameriame na tri nové kryptomeny – Pepe Unchained, Meme Games, WienerAI, ktoré je aktuálne možné kúpiť v prebiehajúcom predpredaji za výhodnejšiu cenu. Tieto nové kryptomeny prinášajú investorom okrem niekoľkých zaujímavých odmien a výhod aj práve onú pridanú hodnotu, ktorej mnohým napríklad aj zavedenejším kryptomenám chýba. Každopádne pred každou investíciou nielen do kryptomien je dobré, aby si investor vykonal aj svoj vlastný a dôkladný prieskum a až potom do daného aktíva investoval svoje peňažné prostriedky.

Pepe Unchained – nová kryptomena inšpirovaná úspešným meme coinom PEPE
Pepe Unchained je úplne nová a vylepšená verzia meme Pepe the Frog, ktorej hlavným cieľom je oslobodiť Pepeho z reťazí prostredníctvom blockchainu Ethereum Layer 2. Natívny token PEPU z toho dôvodu bude používať technológiu vrstvy 2, ktorá mu umožní byť 100x rýchlejšia ako blockchain Ethere mnohonásobne nižšie poplatky a rýchlejšie transakcie, zatiaľ čo jeho držitelia budú ťažiť z atraktívneho stakingu. Na začiatku predpredaja navyše odmeny za staking tokenu PEPU disponujú obrovským APY, ktorý činí takmer 18 000 %.

Prečítaj si aj

More From Author

+ There are no comments

Add yours