Predpoveď ceny Dash 2024 – 2030

4 min read

Podľa webových stránok tohto projektu je cieľom vytvoriť najviac user-friendly a škálovateľnú sieť na vykonávanie kryptomenových transakcií. Zaujímavosťou môže byť, že celý ekosystém distribuuje 10 % odmien za vytvorenie bloku na vývoj projektu v rámci kompetitívneho a decentralizovaného spôsobu. Než sa pustíme do predikcie ceny Dash, pozrime sa na niektoré jedinečné funkcie Dash.

by CurrencyRate.Today

Evolučná teória: DASH – Digital Cash
DASH predstavuje open-source blockchain, ktorý sa sústredí na rýchle a lacné globálne transakcie v rámci svojej decentralizovanej siete. Zrodenie DASH sa datuje do roku 2014, kedy známy americký krypto expert Evan Duffield prvýkrát predstavil DASH coin. Spočiatku, ako XCoin, to bol remake alebo fork Litecoinu, ktorý sa udržoval paralelne, ale čoskoro bol populárnejší ako Darkcoin. Aj to sa stalo históriou, keď sa Duffield rozhodol nasmerovať implementáciu tejto kryptomeny na realizáciu hotovostných platieb a pokrstil ju ako DASH, tj Digital Cash!

Dash na základe kódovej základne ako Bitcoin, sa mal stať stranou so začlenenými charakteristickými rysmi. Aktívum prešlo niekoľkými zmenami, než konečne preukázalo svoju zdatnosť na burze.

DASH: Pochopenie konceptu
Dnešná doba sa zmenila. Preč sú doby, kedy ste potrebovali nosiť peňaženku napchanú tými fiat papiermi a často ich kontrolovať, aby vám ich neukradli. Prenášanie digitálnych peňazí je oveľa lepšia ako hotovosť, pretože rieši problém úložiska, pohodlia pri prenášaní, superrýchle a bezproblémové transakcie.

DASH je, platobná metóda novej generácie, funguje na sieti platieb p2p a bezchybne zaznamenáva všetky transakcie na blockchaine: decentralizované, distribuované, verejné knihe.

DASH: Ako sa odlišuje?
Celý framework je založený na dvoch uzlových prvkoch: 1) Drive a 2) DAPI. Tieto dva transformujú sieť Dash P2P na cloud a uľahčujú vývojárom hladkú integráciu s ich aplikáciami.

Po decentralizovanom kontrolnom systéme je DASH zhodou okolností prastarý koncept navrhnutý na vytvorenie Pandory alebo pokladnice, financovaný 10 % z odmeny bloku. Ide o fúziu medzi vyberaním transakčných poplatkov a mintingom Dash. Systém hlasovania o návrhoch projektov pôsobí ako katalyzátor na posilnenie a zapojenie do celej siete, a zlepšuje začlenenie mnohých nových projektov.

Inovatívne technológie
V sieti DASH je k dispozícii veľké množstvo inovácií v oblasti riadenia, ako sú hlavné uzly, pokladničný systém, zabezpečenie (ChainLocks), použiteľnosť (automatické odosielanie InstantSend) a škálovateľnosť (kvóra hlavných uzlov s dlhou životnosťou).

DASH: Ako sa odlišuje?
Celý framework je založený na dvoch uzlových prvkoch: 1) Drive a 2) DAPI. Tieto dva transformujú sieť Dash P2P na cloud a uľahčujú vývojárom hladkú integráciu s ich aplikáciami.

Po decentralizovanom kontrolnom systéme je DASH zhodou okolností prastarý koncept navrhnutý na vytvorenie Pandory alebo pokladnice, financovaný 10 % z odmeny bloku. Ide o fúziu medzi vyberaním transakčných poplatkov a mintingom Dash. Systém hlasovania o návrhoch projektov působí ako katalyzátor na posilnenie a zapojenie do celej siete, a zlepšuje začlenenie mnohých nových projektov.

Inovatívne technológie
V sieti DASH je k dispozícii veľké množstvo inovací v oblasti riadenia, ako sú hlavné uzly, pokladničný systém, zabezpečenie (ChainLocks), použiteľnosť (automatické odosielanie InstantSend) a škálovateľnosť (kvóra hlavných uzlov s dlhou životnosťou).

Kvóra Masternode s dlhou životnosťou
Ako názov napovedá, jedná sa o Dashova dlhotrvajúca kvóra masternode (LLMQ), ktoré účinne prispievajú tým, že zostávajú aktívne po dlhú dobu ako podmnožiny na celom zozname uzlov. Vytvorené pomocou protokolu generovanie distribuovaného kľúča a implementovať podpisovanie prahových hodnôt správ súvisiacich s konsenzom pre funkcie ako InstantSend a ChainLocks.

Autentizácia
InstantSend je funkcia povolená v platobnej sieti DASH, v ktorej LLMQ zaisťujú, že odoslaná transakcia je pravá a platná. Ak áno, ukladá vstupy do tejto konkrétnej transakcie a šíri tieto informácie do siete, čím zaistí zahrnutie transakcií do vyťažených blokov a zamedzí akejkoľvek diskvalifikovanej transakcii v tejto sfére.

Prečítaj si aj

More From Author

+ There are no comments

Add yours