Predpredaj WienerAI už o 2 dni končí. Od investorov získal viac ako 8 miliónov USD

3 min read

Predpredaj kryptomenového projektu WienerAI (WAI), ktorý bežal niekoľko týždňov, bude za necelé dva dni ukončený. Investori, ktorí by sa chceli ešte do predpredaja zapojiť, tak majú posledné hodiny na to, aby získali token WAI za lepšiu cenu, než bude uvedený na vybraných CEX a DEX.

Predpredaj WienerAI mieri do finále
Od spustenia predpredaja WienerAI pred troma mesiacmi tento nový meme coin získal od včasných investorov viac ako 8 miliónov dolárov. Títo investori tak s nadšením už vyzerajú prelomovú integráciu umelej inteligencie a meme coin WienerAI, ktorá má byť súčasťou nového a výkonného chatbotu pre obchodovanie s kryptomenami AI, ktorého cieľom je maximálne zjednodušiť všetkým obchodníkom ich obchodovanie.

by CurrencyRate.Today

Investori si tak môžu počas týchto dvoch dní kúpiť tokeny WAI za jednotnú cenu, ktorá bola stanovená na 0,00073 USD. Následne na to bude token WAI kótovaný na hlavných burzách kryptomien presne tak, ako bolo naplánované.

Spojenie virality meme coinov a umelej inteligencie
Podľa údajov z platformy Coingecko boli práve meme coiny a umelá inteligencia dva z hlavných naratívov v 2. štvrťroku 2024. Umelá inteligencia sa presadila po náraste popularity ChatGPT v roku 2022, pričom veľké pozornosti sa jej dostalo až v roku 2024 spolu s prelomovým úspechom , najmä tých so psou tematikou, ktoré si nadšenci do kryptomien veľmi obľúbili.

WienerAI spája tieto silné príbehy so svojim obchodným chatovacím robotom poháňaným umelou inteligenciou, ktorý umožňuje investorom všetkých úrovní posielať obchodné otázky prostredníctvom užívateľsky prívetivého rozhrania chatu podobného ChatGPT a získavať okamžité výsledky.

Táto schopnosť AI umožňuje WienerAI preskúmať trh pre optimálne obchodné nastavenia a dokonca navrhnúť najlepšie decentralizované burzy (DEX) na vykonávanie týchto obchodov za konkurencieschopné ceny. Obchodníci navyše ťažia z ochrany pred robotmi maximálnej extrahovateľnej hodnoty (MEV) a pri používaní WienerAI majú nulové poplatky za obchodovanie.

Vďaka týmto funkciám sa môže WienerAI stať veľkým pomocníkom pre obchodníkov, ktorí by radi maximalizovali svoje krypto obchodovanie. WienerAI by tak mohol byť, rovnako ako v reálnom svete je pre človeka pes, najlepším priateľom obchodníka. Napríklad aj populárna a celosvetovo známa krypto vzdelávacia platforma 99Bitcoins na svojom YouTube kanáli predpovedá, že má token WAI vďaka svojej kombinácii AI a meme potenciál urobiť 100x.

Nákup tokenu WAI v predpredaji
Ako už bolo spomenuté vyššie, tak ako investori máte stále ešte dva dni na nákup tokenov WAI a s tým aj zapojenie sa do stakingu s APY 128%. V súčasnej dobe je vsadených asi 8,05 miliardy tokenov WAI v hodnote zhruba 6 miliónov dolárov, čo predstavuje viac ako 75 % z celkovo získaných 8 miliónov dolárov v predpredaji.

Prečítaj si aj

More From Author

+ There are no comments

Add yours