Predpoveď ceny Avalanche (AVAX) 2024-2030

3 min read

Dnes, v čase neistoty, je pre rast ekonomík kľúčové finančné zabezpečenie a rýchlosť transakcií. Nakoniec sa všetko scvrkáva na nefalšovateľný a vysoko bezpečný rámec, ktorý by mohol pomôcť ukladať a obnovovať všetky dáta na platforme podporujúcej blockchain, kde by mohlo byť obchodovanie uľahčené spolu s rýchlejšími platbami a transakciami. A to všetko odstránenie role sprostredkovateľov, výsledok tvrdej a bezchybnej práce.

Než začneme s podrobnou predikciou ceny Avalanche, poďme sa vrhnúť na prehľad a históriu projektu.

Čo je liek Avalanche?
Počiatočná myšlienka, ktorú konceptualizoval výskumník Cornell Emin Gün Sirer v septembri 2020, pričom platforma bola založená predovšetkým na algoritmoch blockchainu, aby riešila problémy zvýšenej rýchlosti transakcií, decentralizácií a bezpečnosti. Sieť Avalanche fungovať ako významný posilňovač energie, ktorý sa ukáže ako revolučná vo svete platieb.

by CurrencyRate.Today

Extrémne zadĺženie Slovenska?

Ako katalyzátor umožňujúci rýchle transakcie v globálnom platobnom ekosystéme prinesie Avalanche radikálnu transformáciu financií. Ekosystém Avalanche je plne kompatibilný s aktívami, aplikáciami a nástrojmi Ethereum s vyššou rýchlosťou, vyššou priepustnosťou objednávok a nižšími poplatkami. Jedná sa o zastrešujúcu platformu pre spúšťanie aplikácií DeFi, aktív, obchodovania a ďalších služieb pre blockchainových vývojárov.

Umožňuje komukoľvek spustiť alebo obchodovať s akoukoľvek formou aktív a ovládať ich decentralizovaným spôsobom pomocou smart kontraktov a ďalších pokročilých technológií. Zásadným rozdielom medzi blockchainom Avalanche a inými blockchainovými platformami je jeho mechanizmus riadenia. Odmeny zo stakingu podliehajú dynamickým zmenám, ako sa systém vyvíja.

História
Cenový vývoj kryptomeny Avalanche zaujme mnoho investorov a obchodníkov. V rámci priloženého grafu môžeme sledovať prudký nárast hodnoty v období pred rokom 2022, kedy sa cena tejto kryptomeny vyšplhala až k 140 dolárom. Od tohto roku zažívalo však celé kryptomenové odvetvie medvedí trh, ktorý bol sprevádzaný pandémiou covidu, vysokými úrokovými sadzbami a celkovo mnohými recesiami – najmä tej v USA.

Od polovice roku 2022 sme tak mohli u tejto (ale aj iných kryptomien) sledovať skôr stranový vývoj, kedy sme nemohli zaznamenať žiadne prudké cenové výkyvy. Až v poslednej dobe zažíva Avalanche nárast svojej hodnoty, kedy sa hodnota tejto kryptomeny vyšplhala až na 50 dolárov za mincu. V súčasnej dobe môže ísť o menšie akumulačné obdobie, pričom sa cena pohybuje okolo 40 dolárov na mincu av blízkej budúcnosti sa očakáva jej ďalší rast.

Prečítaj si aj

More From Author

+ There are no comments

Add yours