Tron poráža ethereum. Generuje príjem 1,42 milióna USD za 24 hodín

3 min read

Na kryptomenových trhoch sa odohrala veľmi zaujímavá situácia, kedy menej známa kryptomena trón (TRX) vygenerovala oveľa vyššie zisky ako druhá najväčšia kryptomena étereum. Cena tronu vďaka tomu vzrástla na hodnotu predchádzajúcich cenových maxím, avšak nákupný tlak nebol natoľko silný, aby došlo k atakovaniu reálnych cenových maxím. Pokiaľ by cena tejto kryptomeny rástla aj naďalej a trh by prerazil súčasné cenové maximum, tak sa môžu investori dočkať testu historického cenového maxima, ktoré sa nachádza na cene 0,180 USD.

by CurrencyRate.Today

Predpoveď ceny Dash 2024 – 2030

Tron 23. júla dokázal vygenerovať vyššie zisky ako étereum. Za pouhých 24 hodín táto kryptomena na transakčných poplatkoch zarobila sumu 1,42 milióna USD, zatiaľ čo étereum iba cez 844 000 USD. K tomuto pokoreniu etherea navyše došlo v čase, keď rastie jeho trhová kapitalizácia vďaka investíciám do novo spusteného spotového ETF pre étereum. Kapitalizácia etherea sa od spustenia ETF pritom zvýšila o 2,2 miliardy USD.

Porovnanie tržieb blockchainov Tron a Ethereum
Za posledných 7 dní dokázal blockchain Tron vygenerovať zisky v hodnote 8,67 milióna USD, zatiaľ čo blockchain Ethereum iba 8,08 milióna USD. V tomto ohľade dokázal Tron tiež prekonať aj tržby blockchainu Solana, ktorý v rovnakom období vygeneroval „iba“ 940 000 USD.

„Verím, že podobné služby značne uľahčia veľkým spoločnostiam zavádzanie služieb stablecoinov na blockchain, čím povýšia masové prijatie blockchainu na novú úroveň,“ uviedol Sun.

Zakladateľ Tronu Justin Sun tento nárast pripisuje spusteniu bezpoplatkového stablecoinu, ktorý by mal byť do tejto siete implementovaný v poslednom kvartáli tohto roku. Tento krok tak evidentne vyvolal vlnu záujmu, ako o kryptomenu, tak aj o samotný blockchain, čo sa samozrejme podpísalo na jeho súčasnej výkonnosti.

 

Ekosystém Tron však zápasí s trendom, ktorý je možné aktuálne sledovať na všetkých veľkých kryptomenách, a to je odliv tokenov z búrz na súkromné ​​peňaženky. Vďaka tomuto odlivu vykázal najnižšiu hodnotu kapitalizácie, a to „len“ 7,5 miliardy USD.

Prečítaj si aj

More From Author

+ There are no comments

Add yours