Base Dawgz získal v predpredaji už 2,8 milióna USD aj vďaka silnému rastu blockcheinu Base

2 min read
by CurrencyRate.Today

Najnovšia kryptomena Base Dawgz začala august naozaj veľkolepo, keď sa jej podarilo získať od skorých investorov už cez 2,8 milióna dolárov v prebiehajúcom predpredaji. Za týmto rýchlym nárastom stojí okrem iného aj výrazný rast blockchainu Base, na ktorom táto kryptomena beží. Len počas júla totiž blockchain Base zaznamenal 56 % rast.

Štatistický úrad SR zverejnil výsledky konjunkturálneho prieskumu a spotrebiteľskej atmosféry

 

Base Dawgz ťaží z rastu blockchainu Base
Base Dawgz (DAWGZ) je nový multichain meme coin, ktorý sa inšpiroval virálnym motívom Doge a extrémnym športom base jumping. Vďaka natívnemu tokenu DAWGZ budú môcť používatelia veľmi ľahko a rýchlo „prelietavať“ medzi niekoľkými najznámejšími blockchainmi. Hlavným domovom tokenu DAWGZ je blockchain Base, ktorý je spravovaný kryptomenovou burzou Coinbase, avšak vďaka svojej interoperabilite medzi blockchainmi, čo je zároveň aj jedna z kľúčových vlastností tohto tokenu, môžu užívatelia jednoducho cestovať naprieč niekoľkými blockchainmi, pričom je token DAWGZ aktuálne kompatibilný s blockchain. , Solana, BNB Chain, Avalanche a Polygon.

 

Čo sa týka samotného blockchainu Base, tak len za posledný mesiac sa celkový počet účtov Base vyšplhal na 25 miliónov, pričom kumulatívne transakcie dosiahli výšku 492 miliónov. Navyše podľa údajov Coinranking sa blockchain Base vyšplhal medzi Top 2 blockchainmi Layer 2 TVL. V skutočnosti Base dokonca predstihol v raste TVL v júli aj blockchain Ethereum, a to s 10% nárastom v porovnaní s 1,1% poklesom Etherea. Okrem čísel sa Base tiež rozšíril v politickej sfére, pretože slúžil ako platforma pre dary na volebnú kampaň v USA.

Prečítaj si aj

More From Author

+ There are no comments

Add yours