Na pozadí ticho nakupujú bitcoinové veľryby a hodleri!

3 min read

Na pozadí ticho nakupujú bitcoinové veľryby a hodleri! Za posledných 30 dní nazhromaždili Bitcoin za 23 miliárd dolárov.

by CurrencyRate.Today

Dáta ohľadom on-chain aktivity na bitcoinovej sieti naznačujú, že za kulisami uhorkovej sezóny a paniky prebieha veľká akumulácia Bitcoinu zo strany dlhodobých hodlerov.

Bitcoinové veľryby nazhromaždili veľké množstvo BTC uprostred prepadu trhu. Za posledný mesiac bitcoinové „adresy permanentných hodlerov” prijali jednotky top kryptoaktívna v hodnote takmer 23 miliárd dolárov.

Zakladateľ a generálny riaditeľ CryptoQuant Ki Young Ju s odkazom na nedávny prudký nárast 30-dňovej zmeny dopytu hodlerov v stredajšom príspevku uviedol:

Veľká časť veriteľov Mt. Gox hodluje svoje bitcoiny

Som si celkom istý, že sa v zákulisí niečo deje.

Približne 22,8 miliardy dolárov, čiže 404 448 BTC, bolo presunutých na „adresy permanentných hodlerov“ za posledných 30 dní, „a je to zjavne akumulácia,“ povedal Ki.

Zakladateľ CryptoQuant predpovedá, že do jedného roka niektoré subjekty, ako sú inštitúcie TradFi, spoločnosti alebo vlády, oznámia, že získali bitcoiny:

A drobní investori budú ľutovať, že si to nekúpili, pretože sa obávali, že nemecká vláda predáva, Mt. Gox, alebo čohokoľvek iného, ​​čo sa deje.

Ki Young Ju ďalej uviedol, že kapitulácia ťažiarov je takmer na konci a hashrate sa blíži k historickému maximu. Náklady na ťažbu v Spojených štátoch sa pohybujú okolo 43 000 dolárov za mince, takže hashrate pravdepodobne zostane stabilný, pokiaľ ceny neklesnú pod túto úroveň.

Retailoví investori teraz na trhu chýbajú, podobne ako v polovici roku 2020, uviedol s tým, že naopak podľa svojich prieskumov dát v CryptoQuant neevidujú žiadny významný predajný tlak zo strany starých veľrýb.

Na základe týchto údajov sa domnievam, že býčie trh je stále nedotknutý. Ak sa trh do dvoch týždňov nespamätá, prehodnotím to. Sledujem múdre peniaze, takže ak sa mýlim, znamená to, že nové veľryby sú buď zavádzajúce, alebo podceňujú makroprostredie.

On-chain dáta z bitcoinového blockchainu pomáhajú odhaliť správanie jednotlivých skupín držiteľov BTC, ako sú hodleri a krátkodobí obchodníci.

Prečítaj si aj

More From Author

+ There are no comments

Add yours