Binancia previedla 137 miliárd tokenov shiba inu.

2 min read

Cena shiba inu sa po veľmi výraznom cenovom raste zo začiatku tohto roka začala pomaly prepadávala až do oblasti svojej dlhodobej konsolidácie. V súčasnej dobe shiba inu testuje hodnotu svojho najväčšieho volume s tým, že trh vykazuje menšiu nákupnú aktivitu. Kým trh neprerazí hodnotu klesajúcej trendovej čiary, bude panovať negatívny klesajúci trend. Naopak, prieraz by dokázal zmeniť trhový sentiment na rastový a pomôcť tomuto populárnemu meme coinu k cenovému rastu.

by CurrencyRate.Today

Na pozadí ticho nakupujú bitcoinové veľryby a hodleri!

Cenový pokles shiba inu pokračuje aj v druhej polovici tohto roka a je hnaný predovšetkým globálnym negatívnym sentimentom, ktorý okrem kryptomenového trhu zažil aj trh akciový.

Prevody shiba inu na Binancie
Trochu záhadné prevody takmer 135 miliárd tokenov shiba inu na kryptomenovej burze Binance by mohli v mnohých obchodníkoch vzbudiť podozrenie, že sa na trhu niečo veľké chystá. Aj napriek tomu, že spoločnosť k týmto prevodom nevydala žiadne vyhlásenie, malo by sa najskôr jednať len o reorganizačnú činnosť burzy, ktorá vďaka prerozdeleniu tokenov môže lepšie riadiť likviditu.

Tieto prevody tokenov by teda nemali mať žiadny výrazný vplyv na cenu shiba inu, dokonca sa zdá, že jej cena rastie. Dôvodom k dlhodobému poklesu shiba inu patrí najmä nízka likvidita, kedy je veľmi málo uzamknutého kapitálu na Shibaswape, a tiež absencia nejakého významného fundamentu, ktorý síce na meme coinoch býva často veľmi krátkodobý, ale aj tak je možné vďaka raketovému rastu inkasovať profit.

Prečítaj si aj

More From Author

+ There are no comments

Add yours