Tether v sieti Tron vyrazil ďalšiu miliardu USDT

2 min read

Emitent stablecoinov, ktoré sa používajú na prevod amerických dolárov na kryptomenu v pomere 1:1, vyrazil na sieti Tron ďalšiu 1 miliardu USDT. Vďaka tomuto množstvu stúpla likvidita tohto stablecoinu za posledný rok o 33 miliárd USD. Spoločnosť v poslednom roku vyrazila celkom 19 miliárd USDT na sieti Tron a 14 miliárd USDT na sieti Ethereum.

by CurrencyRate.Today

Tether navyšuje likviditu
Výkonný riaditeľ spoločnosti Tether, Paolo Ardoino, uviedol, že nešlo o žiadny mimoriadny krok, ale iba o doplnenie zásob stablecoinov. Novo vyrazené tokeny budú následne použité pre jednotlivých zákazníkov, ktorí ich využijú pre svojich retailových klientov.

Spoločnosť totiž za normálnych podmienok nesmie sama od seba emitovať nové stablecoiny. Emisie je povolená iba za predpokladu, že existuje dopyt od kryptomenových búrz, ktoré potrebujú USDT na to, aby mohli svoje služby ponúkať ďalším klientom. Vzhľadom na to, že táto emisia nebola objednaná, tak nebudú novo emitované stablecoiny vložené do trhu, ale budú uzamknuté dovtedy, kým k požiadavkám zo strany týchto klientov dôjde.

 

Prečítaj si aj

More From Author

+ There are no comments

Add yours