TOP 3 kryptomeny, ktoré je dobré na jeseň sledovať

3 min read
by CurrencyRate.Today

ňKryptomeny sa už stali neoddeliteľnou súčasťou celosvetového finančného systému, aj keď je pravda, že o svoju rovnocennosť musia ešte trochu zabojovať. Na druhú stranu vďaka schváleniu spotových ETF sa tento segment dostal do hľadáčika veľkých finančných inštitúcií, ktoré tak majú možnosť nakupovať kryptomeny aj pre svojich klientov. Zároveň s tým sa v posledných mesiacoch kryptomenový sektor otvoril aj drobnejším investorom, ktorí s kryptomenami ešte len začínajú a hľadajú si tú svoju jedinečnú krypto cestu, ktorá by ich mala doviesť k oným vytúženým veľkým zhodnoteniam ich investície. Každopádne je dobré vedieť, že kryptomeny sú veľmi volatilné, vďaka čomu ide o vysoko rizikovú investíciu, ktorú by si mal každý investor vždy poriadne premyslieť.

Verejné budovy už môžu žiadať o príspevok na rýchle energetické opatrenia

Kryptomeny, ktoré sa oplatí mať v hľadáčiku
V tomto článku sa pozrieme na cenovú predikciu troch najznámejších kryptomien, ktoré určite stoja za to v jesenných mesiacoch sledovať.

Bitcoin ako úplný základ
Bitcoin sa z dlhodobého pohľadu nachádza v konsolidácii, ktorá prebieha pod hodnotou historických maxím. Vysoká volatilita je typická pre tento rok, rovnako ako obavy o cenový rast. Bitcoin sa v posledných mesiacoch síce prepadá, ale to dáva investorom možnosť ho akumulovať za nižšiu cenu. Dlhé cenové knôty na týždennom grafe následne hovoria o agresívnom zamietaní nižších cien, čo je známka pretrvávajúcej sily kupcov.

Ethereum by nemalo byť zabudnuté
Ethereum si v posledných týždňoch prešlo výraznejším cenovým prepadom, čo môžu veľkí aj malí investori využiť na nákup tejto kryptomeny za nižšie ceny. Trh pri svojom páde otestoval najbližší support, od ktorého sa následne odrazil a posilňoval na hodnotu najbližšej rezistencie. Ak by cena etherea klesla pod 2 000 USD, znamenalo by to výraznejší cenový pád, zatiaľ čo rast nad hodnotu 2 800 USD by znamenal prerazenie rezistencie, a tým pádom aj možnosť v pokračovaní rastu na vyššie hodnoty.

XRP
Táto kryptomena dlhodobo patrí medzi TOP 5 najväčších kryptomien na svete a to aj napriek tomu, že sa v dlhodobom meradle nachádza v konsolidácii na svojich cenových minimách. XRP sa však obchoduje nad hodnotou svojho najväčšieho volume, ktoré vytvára najbližší support. Naopak na vyšších cenách sa nachádzajú silné rezistencie, ktoré by trh potreboval preraziť, aby tým potvrdil up trend. Vzhľadom k tomu, že si XRP s týmito rezistenciami dlho nevedel rady, bude potrebný nejaký fundamentálny impulz, ktorý by vystrelil túto kryptomenu napríklad aj nad hodnotu 1 USD.

Prečítaj si aj

More From Author

+ There are no comments

Add yours