Solana sa zastavila na 160 USD. Vystrelí ju vidina nízkych sadzieb ešte vyššie?

2 min read

Solana sa aktuálne obchoduje na veľmi dôležitej cenovej úrovni, ktorú keď dokáže preraziť, otvorí si cestu na vyššie hodnoty, poprípade aj k swingovému maximu. V ceste jej však stojí rezistencia v podobe cenového výbežku na hodnote 160 USD. Solana sa ako jedna z mála kryptomien obchoduje v rastúcom trende a nad hodnotou 120 USD, čo je v jej prípade osudový support, od ktorého sa už mnohokrát odrazila.

by CurrencyRate.Today

Vďaka prierazu nad 160 USD sa z rezistencie môže stať support, čo by solane pomohlo v ďalšom raste. Naopak prepad pod hodnotu 120 USD, by mohlo spustiť výraznejší cenový pokles. Z dlhodobého horizontu sa však solana obchoduje v postrannom trende.

Meme coiny sa ujímajú trhu s kryptomenami. Viete, kde hľadať príležitosti?

Solana a prejav Powella
Rozsiahle dopady na kryptomenový priemysel mal prejav predsedu amerického Fedu Powella, ktorý v Jackson Hole takmer potvrdil blížiace sa zníženie úrokových sadzieb. Táto správa vyvolala u investorov nadšenie, pretože sa jedná o krok k podpore ekonomického rastu, hoci opäť za cenu zadlžovania. Vďaka investičnému nadšeniu si tak solana polepšila a dotiahla sa svojou hodnotou na najbližšiu rezistenciu.

Investori na solane v posledných týždňoch vykazujú podobný trend ako na ďalších veľkých kryptomenách, a to je odliv kapitálu z búrz do súkromných peňaženiek. Veľkí investori (veľryby) stiahli z burzy Binance celkom 56 245 SOL v hodnote 8 miliónov USD a previedli ich práve na súkromné ​​peňaženky. Tento krok sa všeobecne identifikuje ako pozitívny, pretože títo investori obracajú svoju pozornosť na dlhodobé držanie solany a teda očakávajú aj jej dlhodobý rast.

Prečítaj si aj

More From Author

+ There are no comments

Add yours