Ethereum a solana v auguste stratili 20 %. Dôjde v septembri k obratu?

2 min read
by CurrencyRate.Today

Tento rok je ako na hojdačke. V prvom kvartáli sme boli na kryptomenových trhoch svedkami tvorby nových historických cenových maxím, zatiaľ čo po letných prázdninách pozorujeme tvorbu tohtoročných cenových miním. Cenový pokles postihol aj veľké kryptomeny, ako je étereum alebo solana, ktoré v auguste odpísali viac ako 20 % svojej pôvodnej hodnoty. V tomto článku sa preto pozrieme na technickú analýzu a zamyslíme sa nad ďalším cenovým vývojom týchto dvoch obľúbených kryptomien.

Ethereum signalizuje rast
Kryptomena ethereum sa obchoduje medzi dvoma cenovými úrovňami, ktoré jej zatiaľ nedovoľujú nastoliť nejaký trend. Ethereum je uzavreté medzi supportom a rezistenciou a investori tak musia čakať, kým nedôjde k ich prerazu. Na druhú stranu, táto cenová stagnácia umožňuje investorom akumulovať túto najznámejšiu kryptomenu a to za najnižšie ceny v tomto roku, čo môže byť pre budúci cenový rast veľká výhoda.

Ako sa môže z AI stať AGI a následné môže Hroziť že sa Stane Finálnym Bossom KRYPTOMIEN !

Ak by sa étereu podarilo preraziť rezistenciu na cene 2 800 USD, tak by sa tým otvoril priestor pre výraznejší cenový rast. Naopak pokles hodnoty pod support na cene 2 000 USD, by znamenal výrazný ústup z historických maxím a možný down trend.

Solana dlhodobo stagnuje
Solana sa dlhodobo obchoduje v postrannom trende, v ktorom je najdôležitejší support na cene 120 USD. Tento suport je veľmi silný, pretože už dokázal ustáť niekoľko atakov predajcov, pričom nedošlo k jeho dlhodobejšiemu prierazu. Pokles ceny solany pod túto hodnotu by tak mohol vytvoriť silnú rezistenciu, čo by investori určite neocenili.

Najbližšia rezistencia sa nachádza na cene 165 USD a je tvorená cenovým maximom. Ak by sa trhu podarilo túto rezistenciu preraziť, vytvoril by sa silný support, a zároveň by sa tiež otvorila cesta pre solanu k vyšším hodnotám, možno aj k novému ATH.

Prečítaj si aj

More From Author

+ There are no comments

Add yours