Veľryby vo veľkom nakupujú okrem bitcoinu aj Pepe Unchained

4 min read
by CurrencyRate.Today

Veľryby sa v posledných dňoch chopili príležitosti a začali vo veľkom investovať nielen do najznámejších kryptomien, ako je bitcoin, ale aj do kryptomien v predpredajoch. Konkrétne kúpili tokeny PEPU, čo je natívny token projektu Pepe Unchained, za 85-tisíc dolárov. Táto veľká čiastka navyše pochádzala iba z dvoch adries peňaženiek. Aj vďaka týmto dvom transakciám sa podarilo počas iba dvoch dní získať v rámci predpredaja Pepe Unchained viac ako 400 tisíc dolárov, čím sa celková vybraná čiastka zvýšila už na 12 miliónov dolárov.

Veľké nákupy veľrýb pokračujú
Uprostred poklesu ceny bitcoinu môžeme pozorovať aktívne nákupy veľrýb. Asi najväčší nákup posledných dní vykonala veľryba, ktorá počas jednej hodiny nakúpila 322,37 BTC za viac ako 19 miliónov dolárov. Dohromady za päť dní už nakúpila 2,322 BTC za 136 miliónov dolárov. Podľa údajov Lookonchain táto veľryba celkom drží už 8 881 BTC v hodnote 523 miliónov dolárov.

Bitcoin stále v korekcii pod 59000

Ďalšia veľryba, ktorú kryptoinfluencer Lark Davis nazval „Mr. 100”, kúpila v rovnaký deň 300 BTC v hodnote približne 17 miliónov dolárov. Všetky tieto pohyby tak podčiarkujú, že veľkí investori skutočne zvyšujú svoje expozície s vidinou lepších zajtrajškov.

Veľryby a Pepe Unchained
Pomerne veľkými nákupmi sa môže pochváliť aj Pepe Unchained, ktorého tokeny si môžu investori stále kúpiť v prebiehajúcom predpredaji. Ako už bolo v úvode spomenuté, dve veľryby neváhali a kúpili si tokeny PEPU za výhodnejšiu cenu v predpredaji. Konkrétne išlo o jeden nákup za 24,4 ETH v hodnote 56 289,81 USD a druhý nákup za 10,8 ETH v hodnote 25 990,65 USD. Nie je to však prvýkrát, čo Pepe Unchained upútal pozornosť veľrýb. V júli do PEPU bolo prostredníctvom jedinej adresy peňaženky investovaných takmer 200 000 dolárov iba jedinou adresou peňaženky.

Kľúčom k dosiahnutiu významných ziskov v kryptomenovom svete môže byť aj sledovanie, kam vôbec väčšina peňazí prúdi. Veľryby so svojim obrovským vplyvom na likviditu trhu sú často práve tými kľúčovými ukazovateľmi trhových trendov. Ich investičné rozhodnutia totiž môžu významne ovplyvniť ceny kryptomien vďaka ich kontrole nad veľkou časťou trhovej likvidity. Preto sledovanie ich nákupov, najmä keď investujú do nových projektov, ako je Pepe Unchained, môže poskytnúť minimálne zaujímavé signály o potenciálnych príležitostiach.

A čím vlastne Pepe Unchained veľryby zaujal? Hlavným poslaním Pepe Unchained je oslobodenie z reťazí prostredníctvom blockchainu Ethereum Layer 2. Preto bude token PEPU používať technológiu vrstvy 2, ktorá mu umožní byť 100x rýchlejšia ako blockchain Ethereum, a tiež poskytnúť oveľa nižšie poplatky a držiteľa odmeniť dvojnásobnými odmenami za staking. Odmeny za staking tokenu PEPU prichádzajú s obrovským APY, ktorý v súčasnej dobe činí 168%. Podľa oficiálnych webových stránok dôjde k spusteniu vrstvy 2 po ukončení predpredaja, čo naznačuje, že vývoj už bude čoskoro dokončený. Vrstva 2 Pepe Unchained nielenže rieši zvláštnosti vlastníctva Pepe založeného na Ethereu, ale tiež sa stavia ako nový launchpad meme coinov pre ďalšie podobné meme coiny, a to všetko pri využití základného zabezpečenia blockchainu Ethereum.

Prečítaj si aj

More From Author

+ There are no comments

Add yours