Dva meme coiny s pridanou hodnotou, o ktorých by ste mali vedieť

3 min read
by CurrencyRate.Today

Meme coiny sú moderná záležitosť, ktorá je úplne typická pre kryptomenový svet. Ide spravidla o obrázkové coiny, ktoré majú v invesotroch vyvolávať emócie, na základe ktorých si ich budú kupovať. Meme coiny obvykle vsádzajú na roztopenosť v podobe psíkov alebo mačičiek, ale existujú aj meme coiny s bizarnou tematikou alebo naopak aj s pridanou hodnotou pre držiteľov.

Špecifikom meme coinov je ich nízka obstarávacia cena, ktorá je obvykle rádovo centov, mnohokrát aj menej. Aj vďaka tomu sú meme coiny medzi investormi cenené, pretože sa jedná o aktíva, ktoré sú cenovo dostupné aj pre drobných investorov a obchodníkov. V prípade meme coinov je však nutné vnímať aj možné riziká, ktoré sú s nimi úzko späté. Veľké množstvo meme coin má totiž veľmi krátku životnosť, ktorá postupom času vedie až k ich zániku. Z toho dôvodu by si mal každý investor ešte pred samotnou investíciou do meme coinov vykonať aj svoj vlastný prieskum, v ktorom zhodnotí, či mu táto investícia za podstúpené riziko vôbec stojí.

Veľryby vo veľkom nakupujú okrem bitcoinu aj Pepe Unchained

Meme coiny s pridanou hodnotou
V tomto článku sa pozrieme na dva meme coiny – Pepe Unchaind a Crypto All Stars, ktoré sa stali hitom medzi kryptomenami v predpredaji. Investori do týchto meme coinov navyše investovali dohromady už viac ako 14 miliónov dolárov, čo len ukazuje, že investori týmto meme coinom veria, a že ich oslovila aj ich pridaná hodnota.

Pepe Unchained – meme coin s vlastným blockchainom vrstvy 2
Prvým meme coinom je Pepe Unchained (PEPU), ktorý prináša do krypto sektora okrem množstva zábavy aj revolučný blockchain vrstvy 2 ponúkajúci bezkonkurenčnú rýchlosť a minimálne transakčné poplatky. Blockchain Pepe Unchained bol navrhnutý pre všetkých fanúšikov meme coinov s tým, že funguje 100x rýchlejšie ako najznámejší blockchain Ethereum. V prípade, že sa navyše držitelia rozhodnú aj k stakingu natívneho tokenu PEPU, tak môžu získať až dvojnásobné odmeny už počas samotného predpredaja.

Pepe Unchained v súčasnej dobe organizuje predpredaj, v ktorom si je možné tokeny PEPU kúpiť za cenu 0,0096126 USD. Prostredníctvom predpredaja ponúka tokeny PEPU širšej verejnosti, a to za zľavnenú cenu ešte predtým, než bude projekt plne spustený a token uvedený na vybrané burzy kryptomien. Hlavným cieľom predpredaja, v ktorom sa vybralo už vyše 12,6 milióna dolárov, je získať finančné prostriedky na rozvoj projektu a spolu s tým aj vybudovať oddanú a aktívnu komunitu podporovateľov.

Prečítaj si aj

More From Author

+ There are no comments

Add yours